Skagensvej 50, Tversted, 9881 Bindslev

Smuk landejendom nær havet ved Tversted

Kan anvendes som fritidsejendom "ingen bopælspligt"
 
Storslået natur, god plads og meget smukke rammer - så kan man ikke ønske sig mere. Her bliver du budt velkommen i en lang lindeallé, der fører frem til en gennemført flot ejendom.
 
Hovedbygningen er på hele 314 kvadratmeter fordelt på to plan. Her er et flot Svane-køkken, vinrum, viktualierum, stor hall, kontor og flotte stuer. Overalt er her anvendt gode materialer og tænkt over detaljer. 
 
Stald med hestebokse, lade, garage og værksted er opført i samme stil med samme gode materialer.
 
Her er et anneks på 97 kvadratmeter bolig, som kan anvendes til gæstebolig, udlejning eller fast bolig, så flere familier eller generationer kan bo sammen. Mulighederne er mange. Et stort orangeri afgrænser gårdspladsen mod vest. Det giver mulighed for at forlænge de nydelsesfulde sommeraftner, når man kan få den sidste aftensol med under vinrankerne.
 
I haven mod syd er her en stor havedam med karper. Dette er virkelig et sted, der skal opleves.Hele herligheden ligger lige udenfor Tversted kun to kilometer fra havets bølger og en af Danmarks bedste badestrande. Her er under en kilometer til indkøb, kun 15 kilometer til Hirtshals og en halv times kørsel til Skagen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale