Napstjertvej 75, 9981 Jerup

Landejendom med 9,9 hektar jord nord for Jerup

Her får du en ejendom med rigtig mange muligheder, tæt ved Jerup og Skagen i Nord. 
 
Stuehuset er med hele 282 m2 meget anvendeligt til den store familie. I stueplan får du en stor entre,  køkken med spiseplads og i åben forbindelse med stuen, soveværelse, værelse og badeværelse. Herudover er der dejligt stort bryggers og fyrrum. På 1. salen får du 4 børneværelser samt soveværelse og toilet.
 
I tilknytning til ejendommen, finder du en dejlig have med stort drivhus og overdækket terrasse. Her er rig mulighed for at nyde de stille sommeraftener.
 
Udhusbygningerne kan anvendes, men trænger til lidt renovering. Jorden ligger i tilknytning til bygningerne, det er således nemt at have dyrehold på ejendommen.Her er virkelig mange muligheder på denne ejendom.
 
Særligt hesteinteresserede vil finde glæde ved de gode ridemuligheder, som inkluderer en adgang til hele 200 km offentlig riderute, kun 1 km til stranden, muligheder for rideture i klitplantagen eller på heden. Naturinteresserede vil ligeledes synes om beliggenheden af denne ejendom, som ligger lige op ad et 4000 hektar stort internationalt beskyttet naturområde med mange sjældne dyre- og plantearter.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale