Hvem er jeg

Jeg hedder Jes Carlsen og er indehaver af ejendomsmæglerfirmaet V/ Jes Carlsen.

Mit firma blev etableret i efteråret 2019. Forud for opstart var jeg ansat hos en lokal ejendomsmægler i Sæby i 4 år. Forud for det var jeg ansat i et pengeinstitut, hvor jeg blandt andet foretog vurderinger af belåningsmuligheder i fast ejendom.

Jeg er oprindeligt udlært i en bank og har suppleret med en ejendomsmægleruddannelse. Jeg har sammenlagt 10 års erfaring i salg og vurdering af fast ejendom. Ejendomsmæglerfirmaet V/ Jes Carlsen bliver drevet fra min bopæl. Mit primære arbejdsområde er Østvendsyssel, fra Voerså til Jerup. Jeg tager dog også gerne ejendomme til salg udenfor dette område.

Jeg er 43 år, og bor udenfor Frederikshavn på en landejendom med mine 2 skønne børn og hustru. I min fritid dyrker jeg jagt og fiskeri.

Jeg ser muligheder frem for begrænsninger og prøver at finde en løsning på de problemer, som måtte opstå. Jeg er ærlig og siger tingene, som de er. Jeg er god til at komme med gode ideer, hvilket ofte er vigtigt som ejendomsmægler.

For mig er den gode handel et forløb, hvor både køber og sælger er tilfredse og føler sig trygge under hele processen.